IGA 3.0/1 + IGA 3.0/2

Ha nem tudod mi az az IGA: katt ide!
Oké, ma volt a második forduló, de előtte rögzítsük az első fordulót.
Semmi történelmi jelentőségűt nem hajtottam végre (ez pontosan azt jelenti, hogy az eddigi legjobb helyezésem még mindig csak egy második hely az előző IGA-sorozatban), csak megcsináltam, köszönhetően a két remek DJ-nek, akik két szoptatás és a baby Nerd lefektetése közben kibányászták a világinternetből hogy melyik az a lakókocsitípus ami majdnem olyan mint egy női név (Eriba), és úgy egyáltalán, hajlandóak szupportálni az ilyen hülyeségeimet. Eközben én a Nefiből lihegtem a Toldi felé – mert elcsesztem az időt a sárhányó felszerelésével – és úgy lett 15 perc a megoldás, hogy az Andrássyt a Nagymezőnél pirosban csináltam meg keresztbe, de Gödörhöz végül el se kellett mennem. Susie és chain, köszi!
Ma pedig… volt egy trackstand verseny, ahol kihoztam magamból a maximumot, ugyanis egy kézzel még tudok állni a bringával egyhelyben akármeddig, de kéz nélkül (még) nem, úgyhogy amint bejelentette a ninja hogy innentől kéz nélkül gyerekek, gyorsan kiestem. Aztán IGA 3.0/2, mai forduló: indulás a Corvin tetőről, egy checkpoint a Margithídon, egy pedig a Petőfin, utána irány melegedő (Lónyai-Mátyás sarok), de ez a user-friendly meghatározás, a két kód el volt rejtve – bár nem nagyon – stb.
És harmadik lettem, kapok két pontot és benne leszek az első ötben és nem vagyok miatta boldog. És hozzátenném, hogy vétettünk a szabályok ellen, mert az én rábeszélésem miatt csapatban csináltuk a Kiscsúccsal pedig azt nem szabad, és mivel én mentem a Petőfihez és ő a Margithoz, én mentem a melegbe leadni ezért az én nevem lett beírva, így én kaptam a két pontot ő meg az egyet, és ezen az egészen az se javít, hogy nyilván az elsők és a másodikok is csaltak vétettek a szabályok ellen, és nyilván azok szívták a legnagyobbat, akik nem beszélték meg a tetőről lefele rohanás közben, hogy te ide én oda, aztán felezünk a hasznon.
Sajnálom.
A melegedőnél kapott első kérdés az volt, hogy én tanítok-e az Atomfizika Tanszéken. Én, ja. Hurrá nekem.
Képek azért majd lesznek.

upd.: első megoldás, második megoldás

“IGA 3.0/1 + IGA 3.0/2” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. hát, köszi Kuku :-)
    ninja: ja, nem, csak a szabályok kreatív értelmezése. Azabaj, hogy ha valaki összetrombitálja tíz haverját hogy szóródjanak szét a városban és konferenciabeszélgetésben izzadás nélkül megoldják a feladatot akkor az csalás vagy nem?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.